ظروف جار در ایران برای بسته بندی مواد غذایی به صورت گسترده کارایی دارند؛ اما بیشترین بازدهی و استفاده از این ظروف برای عسل بوده چرا که اکثر زنبورداران برا بسته بندی این ماده خوراکی لذیذ از ظروف و جارهای پلاستیکی به علت قیمت مناسب و ویژگیهای منحصر به فردشان استفاده می کنند.
ظروف شیشه ای نیز از مواردی هستند که برای نگهداری عسل به کار می روند اما بیشترین کاربردبه ظروف پلاستیکی اختصاص داده شده است.
از ویژگیهای ظرف پلاستیکی عسل می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- وزن سبک دارند به همین دلیل حمل آنها بسیار آسان است.
- به علت شفافیتی که دارند جایگزین خوبی برای ظرفهای شیشه ای هستند.
- شکل پذیری فوق العاده ای دارند.
- در برابر حلال شیمیایی مقاوم هستند.
- در برابر شرایط جوی مقاوم هستند.
- از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند.
ظرف پلاستیکی عسل در مدلهای متنوع و در حجمهای متفاوت همچون:
جار پلاستیکی ۱۵۰ گرمی، جار پلاستیکی ۲۵۰ گرمی، جار پلاستیکی نیم کیلویی، جار پلاستیکی یک کیلویی، جار پلاستیکی دو کیلویی، جار پلاستیکی سه کیلویی، جار پلاستیکی چهار کیلویی، جار پلاستیکی پنج کیلویی، جار پلاستیکی هفت کیلویی، جار پلاستیکی ده کیلویی تولید می گردد.
در ادامه برای آشنایی شما عزیزان با ظرف پلاستیکی عسل توضیحات بیشتری را ارائه خواهیم داد تا راحت تر بتوانید آنچه را مد نظر دارید خریداری نمایید.
انواع چار و بطری و ظرف پلاستیکی پت عسل
جار عسل از نظر جنس به دو دسته جار عسل شیشه ای و جار عسل پلاستیکی تقسیم می شود.
اما از نظر شکل ظاهری در مدلهای مختلف نظیر: جار یک کیلویی، ظرف پت عسل، جار پت یک کیلویی، ظرف پلاستیکی چهارگوش، ظرف پلاستیکی عسل شش ضلعی، ظرف پلاستیکی گرد، ظرف پلاستیکی عروسکی، ظرف پلاستیکی شش گوش، ظرف پلاستیکی الماسی، جار دایره ای، جار طرح دار، جار پت فلکه ای، جار ساده، جار خمره ای، جار هشت گوش یا جار عسل هشت ضلعی و ظرف پلاستیکی دسته دار طراحی و تهیه می گردد.
حار عسل شش ضلعی: نمونه از بسته بندی عسل بوده که نمای چشمگیر و شیکی داشته و برای حفظ و نگهداری عسل بدون اینکه تغییر طعم دهد مفید و مرغوب می باشد.
جار عسل هشت ضلعی: دارای طرح منحصر به فرد و زیبایی بوده که دارای حجمهای نیم کیلو و یک کیلو می باشد.
ظروف پت که برای عسل و بسیاری از مواد خوراکی مورد استفاده قرار می گیرند ویژگیهای بسیاری مانند:
- وزن بسیار پایین
- انعطاف پذیر بودن
- محکم بودن
- سازگاری داشتن با بدن انسان
- جذب نکردن عطر و طعم محتویات
- عدم واکنش شیمیایی به محتویات داخل ظروف
- قابلیت بازیافت بودن را دارند.
نکات مهم در خرید جار و پت و ظرف پلاستیک عسل
عسل طبیعی در دراز مدت به دلیل دارا بودن مواد قندی فاسد نمی شود اما این ماندگاری به شرطی عملی خواهد شد که شرایط نگهداری از آن به بهترین شکل فراهم شده باشد تا علاوه بر نگرفتن فساد میکروبی خاصیت آن نیز از بین نرفته و با همان طعم و مزه باقی بماند.
پس می توان با این اوصاف گفت انتخاب ظرف عسل یکی از گزینه های مهم برای نگهداری از آن می باشد چرا که این ماده عذایی خوشمزه خواص اسیدی داشته و قادر است با مواد دیگر ترکیب شود، پس بی توجهی به جار عسل هم باعث افت کیفیت عسل شده و هم مواد خطرناکی را به عسل وارد می کند.
هنگام خرید نیاز نیست عسلی را بخرید که درون ظرف با کیفیت قرار داده شده است چرا که ممکن است هزینه بیشتری را برایتان رقم بزند، کافیست عسل را بخرید و خودتان آن را در جار عسل قرار دهید و از آن به نحو احسنت نگهداری کنید.
ظرف پلاستیک عسل: برای نگهداری طولانی مدت مناسب نیست زیرا حاوی ترکیباتی است که به مرور زمان در عسل ترکیب شده و از کیفیت و عسل کاسته و عطر و طعم آن را تغییر می دهد؛ اما اگر می خواهید آن را در ظرف پلاستیک قرار دهید بهتر است از ظروفی استفاده کنید که با مواد درجه یک تولید شده اند.
جار شیشه ای عسل: یکی از گزینه های برتر برای نگهداری از عسل جار شیشه ای می باشد چرا که هم خاصیت عسل را حفظ کرده و هم عطر و طعم آن را به مدت طولانی نگه می دارد و از بین نمی برد، اما هنگام خرید جار توجه کنید که درب آن محکم باشد تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.
تفاوتهای جار شیشه ای و جار پلاستیکی
- جار شیشه ای از نظر قیمت گرانتر از جار پلاستیکی است.
- مواد در جار شیشه ای ماندگاری بیشتری نسبت به جار پلاستیکی دارند.
- به علت ماندگاری محصول، جار شیشه ای از نظر بهداشتی مورد تأیید بهداشت قرار گرفته است.
- جار پلاستیکی نسبت به جار شیشه ای وزن کمتری داشته و حمل آن آسان است.
- در جار شیشه ای احتمال شکستن آن وجود دارد اما جار پلاستیکی کمتر آسیب می بیند.
تولید ظروف بسته بندی عسل
شرکتهای تولیدکننده ظروف عسل توجه بسیاری به استاندارد بودن و زیبا بودن نمای آن می کنند تا بتوانند ظرفی را طراحی و تهیه کنند که هم شیک بوده و هم نظر خریدار را به خود جلب نماید.
بهره گیری از ظروف بسته بندی عسل زیبا و درجه یک در ایران بسیار حائز اهمیت است چرا که می توانند در انتخاب مشتری تأثیر مستقیم بگذارند، این ظروف با طرح ها و رنگهای متنوع تولید می گردند.
از مزیتهای ظروف بسته بندی عسل می توان به: استحکام، اشکال متنوع، زیبایی، طرحهای مدرن و استفاده آسان اشاره نمود.
شرکتهای تولید کننده ظروف بسته بندی عسل از مواد اولیه خوب و درجه یک استفاده می کنند چرا که کیفیت محصول نهایی ارائه شده به نوع مواد اولیه آن بستگی دارد و فروش ظروف بسته بندی به کیفیت آن.
خرید عمده ظرف پلاستیکی عسل
فاکتورهای مختلفی از قبیل: وزن جار پت عسل و حجم ظرف پت عسل، نوسانات در نرخ مواد اولیه در قیمت گذاری این محصول تأثیر گذار هستند؛ اما از آنجایی که جار یک کیلویی با وزن ۳۴ گرم تولید می شود قیمت آن مشخص و ثابت است.
صادرکنندگان و تولیدکنندگان عسل اصولأ به دنبال قیمت مناسب هستند لذا می توانند ظرف پلاستیکی عسل را به صورت عمده خریداری نمایند.
نکته: به علت تفاوت شاخصه های کیفی و کمی باید به این دو مورد در هنگام خرید توجه شود.
از اینکه تا پایان با همراه بودید سپاسگزاریم، امیدواریم مطالب گفته شده برایتان مفید بوده باشند.